Hoe word ik...

Machinist

Een machinist in de groen, grond en infra sector bedient machines zoals hydraulische graafmachines, oogstmachines of maaimachines. Machinisten helpen bij het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen, wegen, en natuurgebieden. Ze zorgen voor het onderhoud van de machines en voeren indien nodig eenvoudige reparaties uit. Ook zorgen ze ervoor dat het terrein veilig en netjes blijft.

1

Leer over machines en veiligheid

Verken de wereld van machinisten, leer over het bedienen van machines en veiligheid in de Groen, Grond en Infra sector, of je nu al ervaring hebt of (nog) niet!
2

Volg de opleiding Groen, Grond en Infra

Weet je het zeker? Meld je dan aan voor de opleiding Groen, Grond en Infra en leer meer over de werkzaamheden en machines in de landbouw, infra of het groen.
3

Doe ervaring op in de praktijk

Je leert veel in de praktijk door stage te lopen en praktijklessen te volgen. Probeer ook in je vrije tijd ervaring op te doen. Bij groen-, grond- of infrabedrijven kun je zien hoe alles in de praktijk werkt. Je leert van mensen die al ervaring hebben.

Opleidingen om Machinist te worden

Thema afbeelding bij opleiding Groen, Grond en Infra | Vakbekwaam medewerker

Groen, Grond en Infra | Vakbekwaam medewerker

BOL BBL Niveau 3 3 jaar

Jij wilt aan de slag in de Groen, Grond en Infrasector. Grondverzet uitvoeren met een graafmachine, loonwerk verrichten met een trekker of bermen onderhouden met een maaiarm. Niet alleen de uitvoering, maar ook het werk voorbereiden, de planning maken en collega’s aansturen zie jij wel zitten.

Thema afbeelding bij opleiding Groen, Grond en Infra | Medewerker

Groen, Grond en Infra | Medewerker

BOL BBL Niveau 2 2 jaar

Buiten werken met machines, dat past bij jou. Werk verrichten met een trekker, bermen onderhouden met een maaiarm of grondverzet uitvoeren met een graafmachine. Met Groen, Grond en Infra bij Terra kun je alle kanten op.

Vragen? Neem contact met ons op

Bereikbaar van ma t/m vr van 9:00 tot 16:00 uur.