Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters

Groenstylist interieurstyling

Groenstylist interieurstyling

Het vormgeven en stylen van trendy, duurzame interieurs en ruimtes, dat is waar jij je als interieurstylist mee bezig houdt. Jij weet wat de laatste trends zijn en hoe je sfeer krijgt in ieder interieur. Je geeft klanten advies op het gebied van indeling, kleur en styling en het aankleden en decoreren met groen. Dat kan bij mensen thuis zijn maar bijvoorbeeld ook een kantoor of bedrijfsruimte. Met trendy materialen en groene materialen en accessoires zorg jij voor een mooi geheel waar de klant blij van wordt.

Wat doe je als groene interieursylist? 

Als interieurstylist ben je altijd op zoek naar de nieuwste producten en trends. Je leest veel interieur- en vakbladen. Ook ga je regelmatig naar beurzen, volg je workshops en struin je het internet af. Heb je een eigen zaak? Dan moet deze er natuurlijk perfect uitzien. Je zorgt voor een trendy uitstraling met een aantrekkelijke presentatie van je producten. Ook verander je je zaak regelmatig, zodat je klanten steeds weer kunt verrassen.

Manager worden?

Als manager houd je de voorraad bij van jouw afdeling. Is er veel interesse voor een bepaalde plant? Jij neemt contact op met de afdeling inkoop of de leverancier om er snel nog een aantal van te bestellen. Ook stuur je jouw medewerkers aan. Je geeft ze taken en ondersteunt ze met de verzorging van de planten. Je houdt als manager goed in de gaten of iedere plant de juiste verzorging krijgt: voldoende water, bemesting, ruimte en licht. Is een klant op zoek naar een bepaalde plant? Jij weet deze moeiteloos te vinden in het grote aanbod. Als service geef je de klant ook nog een aantal verzorgingstips mee.

Je kan groenstylist interieurstyling worden met de opleiding Groenstylist van Terra MBO!