Ik ben
Geïnteresseerd in:
Wis filters
Geplaatst | 12 september 2023

Een top 3 van Terra studenten bij het Nationaal kampioenschap ploegen

Afbeelding (boven)

In het weekend van 8 en 9 september werd het Nederlands- en het Europees Kampioenschap ploegen gehouden in Veenhuizen. Donderdag 7 september begon het 'ploegfeest' in Veenhuizen met een oefendag. Gedurende het hele weekend kwamen er allerlei categorieën aan bod.

Veel bedrijven namen deel aan de ploegwedstrijden en bijna alle groene scholen. Ook Terra MBO was goed vertegenwoordigd met vanuit elke vestiging een deelnemer:

  • Jan Huizing met een eigen combinatie (vestiging Meppel).
  • Wouter van der Velden met een eigen combinatie (vestiging Emmen).
  • Tim Bloembergen met een combinatie van school (vestiging Groningen).

De deelnemers van Terra MBO deden mee in de categorie rondgaande ploegen. Vrijdag streden de AOC ploegers tegen elkaar in de brandende zon. Onze studenten Tim, Jan en Wouter hielden het hoofd koel en namen in de klasse rondgaand ploegen alle prijzen mee naar huis. Wouter werd derde met 141 punten, Jan werd tweede met 147 punten en Tim werd verdiend eerste  met 163,5 punten. Dit is de vierde keer op rij dat Terra MBO er met een eerste prijs vandoor gaat.

Het was voor de studenten een geweldig evenement waarbij weer veel praktische ervaring is opgedaan. Het weer was erg mooi en de ploegwedstrijd was leerzaam én gezellig. Wat wil je nog meer?

Deel dit op